teefeed is narrowcasting. Maar niet in de traditionele zin. Van narrowcasting ben je in de meeste gevallen gewend dat het werkt als een PowerPoint of Keynote. Alleen kun je bij traditionele narrowcasting de presentatie vaak niet zelf maken. Dat werkt bij ons anders. Wij merkten namelijk dat mensen steeds minder tijd hebben. En dat de technologie ervoor zorgt dat mensen steeds minder lang hoeven te wachten. Als mensen niet hoeven te wachten, dan hebben ze geen tijd om een hele presentatie af te kijken. Daar hebben we lang en hard over nagedacht. De oplossing is teefeed.

Omdat schermen tegenwoordig enorm hoge resoluties hebben kunnen we erg veel op een scherm zetten, zonder dat we kwaliteit of leesbaarheid verliezen. We hebben teefeed opgedeeld in 18 tegels: 3 rijen van 6. Dat is je canvas en daar kun jij zelf je content in kwijt. De 18 tegels kun je zelf indelen, of je nu 18 kleine tegels wilt of je wilt 2 grote tegels, het is aan jou. Elke tegel kun je vervolgens vullen met je eigen content. Facebook, Twitter, Google, RSS, noem maar op. Deze gevulde tegels noemen wij feeds.

Bekijk de feeds

zelf je teefeed indelen

In teefeed kun je de opmaak van de feeds helemaal zelf kiezen, van lettertype tot kleur en van afgeronde hoeken tot slagschaduw. Door je gemaakte teefeed vervolgens te combineren met een backdrop (achtergrond) maak je je scherm uniek voor jouw organisatie. Je kunt kiezen uit onze uitgebreide database van backdrops of je maakt zelf een backdrop en upload die. We kunnen je ook helpen met het maken van een backdrop speciaal voor jouw organisatie.

Om teefeed op je display te tonen heb je een teefeed-box nodig. Deze kleine box sluit je aan op het internet en op de HDMI-ingang van je display. Daarna kun je teefeed meteen gebruiken.

Bekijk de box of Bestel direct