Feeds in teefeed

Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van alle standaardfeeds, extra feeds en feeds die momenteel in ontwikkeling zijn.

standaard extra

feeds in teefeed

Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van alle standaardfeeds, extra feeds en feeds die momenteel in ontwikkeling zijn. We horen het graag als je vragen of suggesties hebt. Maak daarvoor gebruik van ons contactformulier.

Standaardfeeds

Deze feeds zitten standaard in de abonnementsprijs van teefeed. Met de standaardfeeds heb je een heel compleet pakket om aan de slag te gaan!

Tekstfeed

Met de tekstfeed kun je een vaste mededeling op het scherm plaatsen. Je kunt de gratis Wi-Fi code delen, maar bijvoorbeeld ook een oproep doen aan je bezoekers.

Klokfeed

Geen klok in de buurt? Zet de tijd dan op je teefeed. Je kunt ervoor kiezen om de dagnaam te tonen. Ook kun je zelf de opmaak van de tijd en datum kiezen.

RSS-feed

Met de RSS feed kun je koppen van andere sites op je scherm tonen. Hierdoor kun je het laatste nieuws tonen, maar ook bijvoorbeeld weer of verkeersinformatie aanbieden.

Fotoalbumfeed

Upload je eigen foto's naar teefeed. Kies na hoeveel seconden de volgende foto te zien moet zijn. Kies ook je eigen overgang en hoe snel de overgang moet zijn. Je kunt tot 50 foto's per Fotoalbumfeed uploaden.

Facebook fotofeed

Koppel een fotoalbum van je Facebook-pagina aan teefeed. Na het koppelen worden de laatste 50 foto's uit dat album automatisch in real-time gesynchroniseerd. Wanneer je dus wijzigingen doet op Facebook, dan gebeurt dat ook in je teefeed.

Google fotofeed

Koppel een fotoalbum van Google Photos aan teefeed. Na het koppelen worden de laatste 50 foto's uit dat album automatisch in real-time gesynchroniseerd. Wanneer je dus wijzigingen doet in Google Photos, dan gebeurt dat ook in je teefeed.

Twitterfeed

Koppel je Twittertijdlijn aan je teefeed. Je kunt zelf kiezen hoeveel van je laatste tweets je wilt tonen in je teefeed. Kies ook zelf een overgang en interval.

Google agendafeed

Gebruik je Gmail of Google Apps? Koppel dan één van je agenda's aan de Google agendafeed. Op deze manier worden de afspraken in die agenda in real-time op je scherm getoond.

Lege feed

Standaard worden feeds uitgelijnd aan de bovenkant van het scherm. Wil je dat niet, dan kun je een lege ruimte creëren met deze feed.

YouTube feed

Kies een Youtube-video en toon deze op je teefeed. Je kiest zelf of het geluid wel of niet aan moet en met welke regelmaat de video opnieuw start.

Extra feeds

Extra feeds zijn minder gangbare, specifieke feeds. Heb je suggesties voor een specifieke feed? Laat ons dat dan weten via ons contactformulier!

VIPS feed

4,95 p/m

VIPS is een hotelreserveringssysteem van Freetime Hospitality. Met de VIPS feed toon je de reserveringen in je hotel of conferentiecentrum op je teefeed.

Parnassys verjaardagenfeed

0,95 p/m

Met de Parnassys verjaardagfeed is het erg eenvoudig om de verjaardagen van de leerlingen uit Parnassys op teefeed te tonen.

In ontwikkeling

We blijven bezig met het ontwikkelen van nieuwe feeds. Hieronder zie je waar we momenteel mee bezig zijn. Heb je suggesties voor een nieuwe feed? Laat ons dat dan weten via ons contactformulier!

Weeronline feed

standaardfeeds

Prijslijstfeed

extra feeds

Sportlinkfeed

extra feeds

Bestel direct!